Formand for Liberal Alliance Nordjylland Kenneth Skatka Hammer
Formand for Liberal Alliance Nordjylland Kenneth Skatka Hammer

Der var kampvalg til alle poster på Liberal Alliance Nordjyllands nylige generalforsamling og opstillingsmøde til det kommende folketingsvalg

Torsdag d. 12. Maj afholdte Liberal Alliance – Nordjylland generalforsamling og opstillingsmøde på Scheelsminde i Aalborg.

Det var et særdeles velbesøgt arrangement hvor selv Alex Vanopslagh havde taget turen fra København til Aalborg for at deltage og give en politisk status. Spørgelysten fra salen var meget stor og vi fik dækket emner fra Ukraine, Claus Hjort, mink og valgudskrivelse. Ligeledes havde Liberal Alliances organisatoriske formand Helle Von Wildenrath Løvgreen ligeledes fundet vej til Aalborg.

På generelforsamlingen var der genvalg til storkredsens formand, Kenneth Skatka Hammer for 3. År i træk.

Selv om bestyrelsen blev udvidet med 2 ekstra medlemsvalgte var der kampvalg til alle pladser. Der var endda kampvalg suppleant-pladserne

Til opstillingsmødet løb Sólbjørg Jakobsen med spidskandidaturet efterfulgt af HP Beck, Bo Ritterbusch, Kenneth Skatka Hammer, Michel Thrysøe, Hans-Henning Terp-Hansen, Jonas Jensen, Victor Horsted og Ronny Van Tieu Christiansen. Liberal Alliance Nordjylland stiller i stærkeste opstilling til det kommende folketingsvalg!