Bo Ritterbusch

Om Bo Ritterbusch

Bo Ritterbusch har været byrådspolitiker i fire år for Liberal Alliance. Bo er 53 år og landmand. Bo været gift med Winnie i 22 år, og sammen har de børnene Esther, Ellen og Emil. Bo Ritterbusch stiller op som folketingskandidat i Nordjyllands Storkreds.

Politisk motivation

Bo har selv ønsket en kandidat der forfægtede den private ejendomsret, en der selv havde et CVR-nummer og ved hvad det ville sige at drive virksomhed i Danmark. En der tror på, at lader man selvstændige i “fred” for unødigt bureaukrati og tåbelig regulering, så producerer de helt af sig selv mere, og samfundskagen bliver større, til gavn for alle, især dem med behov for hjælp og støtte.

Bo er generelt en optimist, der er frygtelig god til at brokke sig og finde plads og rum til forbedring, dels for sig selv, men bestemt også for alle andre, der kan og vil. Meget i det offentlige trænger også til nytænkning og modige politikere, der ikke bare lover guld og grønne skove ud til højre og venstre.

Bo er praktikeren, pragmatikeren om man vil —noget fire år i byrådspolitik har lært ham.

Han er i sit private virke naturligt den selvstændige, i det politiske er han holdspilleren, der har blik for, at vi hver især skal gøre det vi er gode til. Bo er personen, der holder fast i sine principper og forsøger indædt at tilføre mere frihed for borgere og virksomheder, selvom han ved det bliver en svær kamp.

Bo har været stillet op til samtlige FT-valg, der har været i LA regi i 2011, 2015 og 2019.

Mærkesager

Bo er for skatte- og afgiftslettelser for alle.
Bo er imod gavechecks til nøje udvalgte vælgergrupper.
Bo er stor tilhænger af, at al nødvendig regulering er fagligt og juridisk korrekt.
Bo er for åbenhed og gennemsigtighed i statsapparatet og regeringsførelsen.
Bo er imod lukkethed og magtfuldkommenhed.
[facebook-page-plugin href=”LARitterbusch” cover=”false” facepile=”false” tabs=”timeline” cta=”false” small=”true” adapt=”true” link=”true” linktext=”” method=”sdk” height=”600px” language=”da_DK” ]

Kom til liberal valgfest i Aalborg
Tirsdag den 1. november