Christian Wagner

Kandidat til byrådet i Aalborg Kommune og regionsrådet i Nordjylland

Jeg er ung, og fuld af ambitioner for mit liv! Jeg ønsker mig et samfund, hvor jeg er ekspert i mit eget liv. Jeg er en pragmatisk liberal, der altid har din og min frihed i højsædet.

Mere tillid til den unge generation

Som ung i Aalborg Kommune har vi mange muligheder. Vi får faktisk rigtig meget foræret. Problemet er at når vi fylder 16, bliver vi modne nok til at tage et fritidsjob, og som 18 årig, bliver vi voksne. Det skal også føles sådan! Vi skal ikke holde unge mennesker i snor hele tiden. Kommunen skal ikke forfølge dig, og sikre at du har et job, eller går på en uddannelse. Det er vores eget ansvar.

Aalborg skal gøre mere for privatbilisme

At eje en bil er frihed. Jeg kører selv i en Toyota Aygo, som er min nøgle til en mere fri verden. Det at have en bil giver frihed og fleksibilitet til at komme rundt omkring uden at skulle vente timevis på offentlig transport. Står det til mig, skal Aalborg Kommune ikke længere forsøge at drive bilisterne ud af byen – uanset om de kører på el, hybridmotor eller noget tredje. Byen er til for alle.

Det private marked skal løse flere kommunale opgaver!

Det er efterhånden en velkendt, at det private marked kan løfte rigtig mange af de opgaver, som det kommunale i dag har ansvaret for. Og når det så også tit kan gøres med et bedre serviceniveau og til en lavere pris, hvorfor så ikke udlicitere? Jeg mener, at kommunen altid skal have borgeren i centrum. Det gør vi bedst ved i højere grad at lade borgerne bestemme, hvem der skal levere ydelserne.

[facebook-page-plugin href=”ChristianWagnerLA” cover=”false” facepile=”false” tabs=”timeline” cta=”false” small=”true” adapt=”true” link=”true” linktext=”” method=”sdk” height=”600px” language=”da_DK” ]